Flere fine fjellhytter ledig i sommer

06.19.2018

Postkom har flere flotte hytter på fjellet som absolutt er verdt et besøk.

Postkom har mange fine hytter på fjellet som fortsatt har ledig kapasitet.


  · Bjørkholt på Geilo

   På Geilo er det butikker, puber, restauranter og kafeer.

   I omegn er det golf, rafting, ridning og bowling. Geilo Sommerpark tilbyr aktiviteter for hele familien. Stolheisen tar deg opp til Nasjonalparkutsikten med utsyn over Hardangervidda og Hallingskarvet.


  · Fagerfjell (Blefjell nord)

   Et par timers kjøring fra Oslo ligger Fagerfjell med flotte turområder, mange fiskevann, badevann og fint terreng for sopp og bær. Det er 5 mil til Kongsberg by. Sølvgruven der er verdt et besøk.

  · Gautefall 2 (Drangedal)

   Telemark byr på vakker natur, mange DNT merkede turløyper, fine fiskevann og gårdsutsalg med svært kortreist mat. Det er 5 mil til Bø Sommarland.

  · Røros Annekset, Lillehytta og Storhytta

   Røros Bergstaden er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Byen og området rundt byr på et vell av aktiviteter, fra lokalmatsafari til gruve- og museumsbesøk. Friluftsparken Doktortjønna er et eldorado med mange aktiviteter for barn.

  · Sinnes Panorama og Fidjeland i Sirdal

   Sirdal er et eldorado for dem som liker vandring, padling, klatring, sykling, jakt og fiske. Kanskje fjellgolf eller en guidet tur i Tronstad kraftverk kan friste? Det er ca 1 times kjøring til utgangspunktet for gåturer til Preikestolen og Kjerag som stuper ned i Lysefjorden.

   Hyttene på fjellet kan man leie kun en helg om man ønsker det.